Novac možete isplatiti tako što ćete se ulogovati na Vaš račun i u padajućem meniju ispod Vašeg imena odabrati opciju “Saldo“, te nakon toga opciju “Isplata sredstava”. Ukoliko gledate preko mobilne verzije sajta, morati kliknuti na padajući meni u gornjem desnom uglu  i odabrati opciju ‘’Uplati sredstva’’, a potom na ‘’Isplata sredstava’’.

Novac možete isplatiti na više načina:

  • Podizanjem gotovine u bilo kojoj našoj poslovnici
  • Banka (isplata na tekući račun)
  • Skrill/Neteller/Paysafe

– Isplatu sredstava možete izvršiti u poslovnicama SBbet-a kreiranjem zahtjeva za isplatu na stranici ‘Isplata Sredstava’. Potrebno je navesti iznos i uplatno mjesto na kojem želite podići novac, pri čemu dobijate sifru vašeg naloga za isplatu. Nakon toga možete na izabranom uplatnom mjestu, uz šifru naloga za isplatu i dokazom o identitetu, podići novac. Minimum isplate preko poslovnica je 1€.

– Isplatu sredstava takođe možete da izvršite i na vaš tekući račun,na način što ćete ispuniti sve potrebne podatke u polju BANK TRANSFER. Minimum isplate na tekući račun je 10€.

– Isplatu sredstava možete izvršiti i prenosom novca na Vaš Skrill/Netteler/Paysafe nalog i to isključivo ukoliko su sredstva uplaćena tim putem. Minimu isplate na ovaj način je 10€.

NAPOMENA: Sve isplate koje su veće od 1000€ imaju važenje tek nakon 24 časa od momenta kreiranja isplate. Nakon što kreirate isplatu, na sajtu će vam jasno stajati naznačeno vrijeme kada ćete moći da podignete novac u poslovnicama.