Kada ste prijavljeni na Vaš račun, kliknite na Vaše ime, u gornjem desnom uglu stranice. Sa padajućeg menija odaberite opciju “Moj nalog”, te potom kliknuti na opciju “Sigurnost naloga”. Nakon što popunite traženu formu morate kliknuti na  “Prihvati promjenu”.